Må vi høre dine springcenterdrømme?

Drømmer du om et nyt springcenter med et bestemt udtryk eller i dine særlige farver? Nedbyggede stortrampoliner eller fast-tracks?
Det hele kan lade sig gøre, når vi designer og bygger løsninger specifikt til dine behov. Med vores tekniske know-how og erfaring kan vi (også) løse de opgaver, der kræver lidt mere end det sædvanlige.


Få professionel rådgivning til dit springcenter.

I store springcenterprojekter er materialevalg, projektering og håndværk helt centrale for at sikre høj kvalitet. Det har vi helt styr på. Vælger du os, får du nemlig tilknyttet et projektteam med masser af erfaring. Og det kommer dig til gode – lige fra den indledende rådgivning til den endelige installation.

Store projekter åbner for mange spørgsmål. Holder tidsplanen? Hvad med budgettet? Og hvordan bliver det endelige resultat mon?

For os er det helt afgørende at vigtige beslutninger deadlines styres og overholdes til tiden. Og med vores egen konstruktør tilknyttet kan vi gøre dit springcenter synligt i 3D. Så du kan få et realistisk billede af det færdige springcenter.


Flemming Efterskole

"De er gode at have med på den lange bane."

PE-Redskaber har bidraget med 27 meter fast-track, tre nedbyggede trampoliner og tre springgrave i en ny hal til 10 mio.

Din sikkerhed er vores ansvar

For os er brugernes sikkerhed altafgørende. Derfor har vi taget alle de nødvendige forholdsregler for at gøre vores springgrave så sikre som overhovedet muligt.

Alle vores kantpuder er fastmonteret på gulvet, så gymnasten ikke risikerer at falde ned i hullet.• Alle vores kantpuder er fastmonteret på gulvet, så gymnasten ikke risikerer at falde ned i hullet.

Kantpuderne er med fast skum, som sikrer, at gymnasten ikke træder igennem til gulvet.

Alle samlinger er udført, så fingre og tæer ikke kan komme ind under og hænge fast.

Trampolinstoppet er kun 9.2 mm bred, hvilket giver mulighed for, at fx trampolinen kan placeres meget tæt på skumpuden.
Sikkerhedskantpuden for enden af skumpuden forhindrer, at gymnasten ramler ind i gulvlemmen ved for langt et spring.
Kantpuden forhindrer at et barn kan falde ned mellem gulvlemmen og skumpuden.
Stor plade i fuld højde i A-hullet umuliggør, at personer kan kravle eller falde ned ved siden af gulvlemmen.
Efter anbefaling fra Arbejdstilsynet har vi desuden valgt at montere et ekstra sikkerhedssystem som standard i alle springgrave:
• Alle lifte er monteret med en ekstra sikkerhedsskærm omkring wirehjulene, for at minimere risikoen for tilskadekomst, hvis springgraven ikke betjenes som anført af PE-Redskaber.
• Strømmen kobles automatisk fra, hvis en person stiger ned under trampolin og/eller skumpude. Systemet skal herefter "resettes" af pedel/halinspektør eller anden uddannet.
• Ved rengøring/service sættes "montørnøglen" i nøgleboksen nede i hullet. Den forhindrer reset-funktionen oppe i hallen. Altså ingen drift, mens der er personer i hullet!
• Efter rengøring/service "resettes" systemet oppe i hallen, og betjeningspanelerne kan igen benyttes for løft af puder m.m.
• CE-mærket.

Kontakt Ulla idag for at høre mere.