Om os

Livsvarig garanti på rammen og fri fragt på alle vores Avyna trampoliner, dag-til-dag levering, 30 dages fuld returret, rådgivning samt et tårnhøjt serviceniveau - også efter købet!

Har vi fanget din interesse? Du opnår mange fordele ved at købe en trampolin hos Trampolincenter, da det for os ikke blot handler om at sælge trampoliner! Vi sætter en ære i at levere et kvalitetsprodukt - både for at sikre et højt tilfredshedsniveau blandt vores kunder, men også for at leve op til egne værdier. Vi ved, hvad vi snakker om! Vi er eksperter på området, og det har vi opnået gennem mange års stræben efter at være en af de førende leverandører på markedet med et konstant fokus på videreudvikling for at være på forkant med den forventede kvalitet og sikkerhed, der er forbundet med en trampolin. Derfor ved vi også, at der er stor forskel på trampoliner. En trampolin er nemlig ikke bare en trampolin.


Kvalitet, sikkerhed, holdbarhed og en unik hoppeoplevelse!

Hos Trampolincenter fører vi et bredt udvalg af havetrampoliner med fokus på kvalitet, sikkerhed, holdbarhed og en unik hoppeoplevelse! Vi forhandler udelukkende trampoliner designet til at minimere risikoen for tilskadekomst under brug og med kvalitetsmaterialer, der sikrer lang holdbarhed, som samtidig gør trampolinerne modstandsdygtig i alt slags vind og vejr.

Stålrammerne er kraftige og med kraftige svejsninger, da egenvægten af en trampolin er med til at definere kvaliteten, robustheden og hvor godt den står fast på jorden. På vores Avayna trampoliner får du endda livsvarig garanti på rammen - ja, du læste rigtigt! Så sikre er vi på kvaliteten!

Kvaliteten afspejler sig især også i hoppeoplevelsen, hvor antallet og længden af fjedre angiver ”motorstørrelsen” på trampolinen - jo flere fjedre og jo længere de er, desto bedre afsæt giver trampolinen. Vi anvender derfor ikke fjedre under 19 cm, som kan medføre, at trampolinen bliver blød at hoppe i. Alle vores trampoliner er desuden monteret med tykke, brede kantpuder, der minimerer risikoen for at komme til skade, hvis man eksempelvis lander på kanten eller træder på fjedrene. 


Vælg en trampolin der matcher dine behov

Alle vores trampoliner kan benyttes af både børn og voksne, men henvender sig også til mere specifikke grupper med udgangspunkt i at dække brugerens behov og give brugeren den ultimative hoppeoplevelse. Vores Royal, Sportsjumper og Gigant trampoliner passer godt til familier med større børn eller øvede springere, som ønsker et hurtig afsæt, hvor vores Superjumper trampoliner har et blødere afsæt og derfor er velegnet til familier med små børn.En trampolin til nedgravning passer perfekt til den minimalistiske stil, er nem for børn at komme på og giver det bedste udsyn til haven - se vores Flatground-  og Inground trampoliner. Flatground er helt flad med jorden, hvor Inground kun hæver sig 20 cm over græsset. Du kan også vælge den fleksible løsning og dermed en trampolin på ben, så du ikke behøver at grave hul i haven og efterfølgende kan flytte rundt på trampolinen. Har du mon præferencer ift. om det skal være en firkantet trampolin eller en rund trampolin? Vi har begge dele. Vi har også trampoliner, der er sikkerhedsgodkendt til offentlige legepladser og institutionsbrug af Tüv efter den europæiske standard EN 1176 og er AIB certificeret.


Overskuelig og hurtig levering inden for 24 timer*

*Vi kan levere 9 ud af 10 trampoliner inden for 24 timer, hvis bestillingen foretages mandag-torsdag inden kl. 14.00. Se den forventede leveringstid ved at klikke ind på et produkt. Når trampolinen afsendes fra vores lager, modtager du en mail, hvor du kan følge transporteringen samt et estimeret tidsrum for ankomst på din ønskede leverings adresse. Du har desuden under din bestilling mulighed for at tilføje  bemærkninger til, hvor du ønsker din pakke placeret af fragtmanden. 


30 dages fuld returret

Vi giver dig 30 dages fuld returret på alle vores trampoliner, hvilket betyder, at du gerne må samle varen og afprøve den hjemme. Gem den originale emballage og pak varen forsvarligt ind igen ved returnering. Det er vigtigt, at du ikke ødelægger emballagen eller varen. Vi kan kun tilbagebetale det fulde beløb, hvis produktet er i væsentlig samme stand som ved køb.