Flemming Efterskole

PE-Redskaber har været med i udviklingen på Flemming Efterskole i en lang årrække. Det er et mekka for spring gymnastik.
Flemming Efterskole har igennem 15 år udbygget sine springfaciliteter drastisk. Senest med en springhal til over 10 millioner kroner med alt i nedbyggede trampoliner frasttrack og springgrave.


De er gode at have med på den lange bane.

“Når du er ude i så stort et projekt, så er det vigtigt du har en samarbejdspartner, du kan stole på” siger forstander Ole Vind.

Han har holdt fast i PE-Redskaber som denne partner af flere årsager.
“De kender gymnastikken og hiver ikke bare hyldevarer ned. De er klar til at indgå i udviklingsprocessen og løber ikke fra opgaven halvvejs,” siger han.

Ole Vind har netop haft besøg af PE’s medarbejdere i forbindelse med opførelsen af den nye springhal - og han var imponeret. “De spiste sammen med eleverne og interesserede sig for steder. Jeg vil sige nede på jorden, men med højtflyvende ideer.”

Ikke kun salg
I sit job møder Ole Vind mange sælgere. Og han er blevet “immun” over for varm luft og hurtige salgstricks.
“Når en sælger fra PE-Redksaber ringer op, så nyder jeg, at de ikke kun ringer for at sælge. De tager sig tid til at høre vores behov - også selvom det ikke giver et salg nu og her” siger Ole Vind og fortsætter.

“Jeg kan kun sige at det er en innovativ virksomhed, som formår at være til stede og pleje sine kunder fra start til slut. Som det er nu køber vi ikke andre steder, men tester selvfølgelig deres priser på markedet” siger Ole Vind med et grin.


PE-REMOTE CARE

Systemet til overblik, service og vedligehold

Kontakt Ulla idag for at høre mere.