Længde
150 cm
Bredde
150 cm
Højde
30 cm
Vægt
113 kg

Lille trampolin til legeplads - Kids Tramp - ydermål: 150x150 cm

Varenr. 310128
Firkantet trampolin til nedgravning. Godkendt t/offentlig brug. Indeholder 36 fjedre. Ekskl. kantpude - kan tilkøbes. Klar til nedgravning. Til den frit tilgængelige legeplads, der ikke er under opsyn. Den er hærværkssikret, da den har en springdug af trådforstærket bæltevæv (UV-lys- og vejrbestandig). Kantbeskyttelsesplader kan tilkøbes. Ydermål 150 x 150 x 30 cm. Coated dug kan tilkøbes for ekstra lang holdbarhed.

31.907,50 DKK Inkl. moms
Lagerstatus::Ikke på lager pt.

Kids Tramp - lille

Trampoliner hører til de mest attraktive fritidsredskaber og tiltrækker i høj grad børn, unge og voksne. Da de også officielt er et sportsredskab, skal de anvendes under opsyn. Dette er dog ikke altid muligt på offentlige legepladser.

Derfor har tyske Eurotramp udviklet nedgravningstrampolinen Kids Tramp, som overholder kravene for legepladsregulativet DIN EN 1176, og derved ikke behøver at være under opsyn. Eurotramp er et tysk verdensomspændende firma med 50 års erfaring, der har specialiseret sig i trampolinfremstilling til konkurrencesport og fritidsbrug.


Kvalitetstrampolinen er en af de mest robuste på markedet. Det rigtige materialevalg for dugen giver meget god hoppeeffekt, derfor trampolinen er for alle fra ung til gammel, der vil have det sjovt. Modellen er hærværkssikret, da den har en springdug af tråd forstærket bæltevæv, som også er UV-lys- og vejrbestandig.

Trampolinrammen er lavet af rustfri stål, som var varmegalvaniseret. Rammeafdækning består af Faldbeskyttelsesplader.

For at forbedre sikkerheden endnu mere, trampolinen kan leveres med faldbeskyttelsesplader, som du kan købe enkeltvis.


Kids Tramp er selvfølgelig TÜV certificeret, Certifikat2.


Prisen er ekskl. udgravning og montering.

Monteringsvejledning medfølger.

Specifikationer

Dimensioner: 150x150 cm
Jorddybde: 30cm, under springområdet 50cm
Overfladebehandling: Varmegalvaniseret 
Antal fjedre: 36 stk.
Fjedre længde: 18,5 cm (Ø 2 cm)
Hoppeflade: 100x100 cm
Rammeafdækning: Faldbeskyttelsesplader
Totalvægt: 113 kg