Forside

Havetrampoliner udviklet med fokus på kvalitet, holdbarhed og sikkerhed

Kantpuden

Samtlige havetrampoliner fra Trampolincenter er monteret med tykke, brede kantpuder, der indeholder skum af høj kvalitet og kraftig rivefast presenning, som minimerer risikoen for tilskadekomst, hvis man lander på kanten eller kommer til at træde på fjedrene. Skader som ellers let kan opstå, hvis man benytter en for tynd kantpude, der i realiteten ingen beskyttelse giver.

Rammen

Stålrammerne på en trampolin fra Trampolincenter er tunge, kraftige og varmgalvaniserede, så de ikke ruster - ydermere er de med kraftige svejsninger. Stålrammen og egenvægten af en trampolin er nemlig med til at definere kvaliteten og robustheden af en trampolin samt hvor solidt den står plantet på jorden, hvilket gør vores trampoliner meget modstandsdygtige i alt slags vind og vejr!
Vi er faktisk så sikre på rammekvaliteten, at vi tilbyder livsvarig garanti på alle vores Avyna havetrampoliner. 


Fjedrene

Alle fjedre der indgår i vores trampoliner er galvaniserede og monteret med beskyttelseskapper, som sikrer at man ikke kan rive sig på fjedrene. Derudover har vi som en ekstra sikkerhed valgt at lukke selve fjeder/clipsen således at små fingre ikke kan komme i klemme. Antal fjedre og længden på fjedrene er afgørende for den unikke hoppeoplevelsen og det gode afsæt, hvorfor vi ikke anvender fjedre under 19 cm, som kan medføre at trampolinen bliver blød at hoppe i.  


Hos Trampolincenter finder du trampoliner til haven


Se alle vores trampoliner her