Længde
400 cm
Bredde
200 cm
Højde
15 cm
Vægt
32 kg

Global Airtrack Faceoff Edition

Varenr. 272741
 Farve: Sort top, sorte sider.
Global Airtrack er udviklet af PE-Redskaber A/S, som er opfinderen af den originale airtrack. Det er airtracks af høj kvalitet. Uanset om du er øvet springgymnast eller nybegynder, vil den høje kvalitet sikre en både sjov og sikker træningsoplevelse.

10.968,75 DKK Inkl. moms
Varen er på lager. Leveringstid 1-2 hverdage

Vi holder ferielukket i uge 29 og derfor vil ordrer der laves mellem fredag d. 12. juli tom. fredag d. 19. juli ikke bliver sendt før mandag d. 22. juli. Tak for jeres forståelse.

Global Airtrack Faceoff Edition

Global Airtrack Play serien består af airtracks med en højde på 10 og 15 cm. Begge højder er perfekte til træning i hjemmet, uanset om det er ude eller inde. De korte modeller på 3 meter er handy og lette at tage med på farten – f.eks. hos vennerne, i sommerhuset eller på stranden.


Global Airtracks er meget brugervenlige, hurtige at pumpe op og lette at justere i hårdhed, så de passer til brugerens niveau.Hvem passer Global Airtrack Play modellen til?

Global Airtrack Play – 10 cm passer ideelt til træning og leg i hjemmet. Mindre børn vil have stor glæde af at tumle, lege og træne motorik på banen. Lidt større børn, som træner gymnastik på begynder- eller let øvet niveau kan også sagtens træne på airtracken.


Global Airtrack Play – 15 cm passer rigtig godt til de lidt større børn/gymnaster, som springer på let øvet/øvet niveau, og gerne vil have et kraftfuldt afsæt fra airtracken. Den 15 cm høje airtrack fås i længder på 3-4-6 meter og egner sig godt til gymnaster, som gerne vil sammensætte flere spring. Hvilken længde airtrack skal du vælge?

Play modellerne på 3 meters længde passer til både små og lidt større børn. Gymnaster, som gerne vil sammensætte flere spring, vil få størst glæde af en airtrack med en længde på 4 eller 6 meter.Hvilke spring kan man lave på en Global Airtrack Play?

Global Airtrack Play – 10 cm. På denne airtrack kan der laves stående spring på, f.eks. flik-flak, eller enkelt spring som f.eks. vejrmølle/araberspring/kraftspring. Alt efter længden på banen kan der også sammensættes 2-3 spring som f.eks. araberspring/flik-flak. 

Global Airtrack Play – 15 cm. På denne airtrack kan der laves de samme spring som på Play 10 cm, men afsættet er væsentligt kraftigere. Øvede gymnaster kan derfor også træne sammensatte spring som f.eks. kraftspring/salto eller araberspring/baglænder eller araberspring/flik-flak/baglænder – alt efter længden på banen.


Kan man sætte flere airtracks sammen?

Alle Global Airtrack Play modellerne leveres med velcro på alle sider, så ønsker du senere at bygge en længere eller bredere springbane, kan du let sætte flere baner sammen med en velcrosamler eller et overgangsstykke.


Hvor kan Global Airtrack Play anvendes?

Global Airtrack Play modellerne kan anvendes både ude og inde. Anvendes airtracken indendørs, så husk at sikre dig, at der er højt nok til loftet og god plads hele vejen rundt om airtracken.

Anvendes airtracken udendørs, anbefaler vi at rulle airtracken ud på græs. Husk at fjerne skarpe genstande, som f.eks. sten og kviste, der hvor airtracken skal ligge. Læg evt. en presenning eller tæpper under airtracken.

Vi anbefaler ikke, at anvende airtracken direkte på underlag af sand eller grus, da det vil udsætte airtracken for stor slitage og risiko for rifter.


Let håndtering 

En stor fordel ved Global Airtrack Play modellerne er, at de er lette at håndtere. Airtracken vejer minimalt, så selv større børn kan bære de korte modeller i den medfølgende transportpose. Sammenpakket fylder airtracken så lidt, at den let kan transporteres med, eksempelvis på ferie eller til venner og veninder. Den er hurtig at rulle ud og puste op, og kan være klar til brug inden for få minutter.

Kvalitet og design

Global Airtrack er airtracks af høj kvalitet, udført i et gennemtænkt design.


Vi har fokus på detaljerne og den gode kvalitet:

 • Alle Global Airtracks er håndlavede og fremstillet i et kraftigt og slidstærkt materiale.
 • Alle airtracks kontrolleres efterfølgende for at sikre høj ensartethed, samt høj kvalitet.

 • Ekstra forstærkning på alle hjørner - både på top og bund.
 • Bløde velcrobånd på alle sider, på toppen, som gør det muligt at sammensætte flere Global Airtracks ved hjælpe af en velcrosamler.
 • Alle airtracks med 10 og 15 cm højde er forsynet med 5 cm brede velcrobånd på siderne og 10 cm brede velcrobånd på enderne.
 • Alle airtracks med 20 og 30 cm højde er forsynet med 10 cm brede velcrobånd på siderne og 15 cm brede velcrobånd på enderne.
 • Bløde håndtag på begge sider er standard for en lettere håndtering.
 • Håndtag og velcrobånd i samme farve som airtracken fuldender det flotte design.
 • Alle airtracks i 10 og 15 cm højde er forsynet med 2 ventiler. En til indblæsning, og en hvor der samtidig kan indsættes en trykmåler.
 • Alle 20 og 30 cm høje airtracks er forsynet med 3 forskellige ventilsystemer. På den måde kan du være 98% sikker på, at har du en blæser til et luftredskab i forvejen, så vil den også passe til ventilerne på en Global Airtrack. 
 • Global Airtrack er meget lette at rengøre på grund af de limede overgange.
 • Alle modeller leveres i en kraftig og praktisk transporttaske.


Double-wall fabric

 • Alle Global Airtracks er opbygget med ”Double-wall fabric”. Det er et trelags kvalitetsmateriale, som er limet sammen i både top og bund og adskilt af tusindvis af fibre. Det gør airtracken ekstra slidstærk, og giver samtidig et fantastisk afsæt.
 • Vi har siden 1997 brugt lige netop dette stof inden for den tunge del af gymnastik, og har derfor opbygget et kæmpe knowhow inden for dette.
 • Double-wall teknologien bevirker også, at airtrackens overflade bliver jævn, og at springbanen kan holde et fast lufttryk, uden konstant lufttilførsel.