Find svar på det mesteFå svar på dine spørgsmål

Der er mange spørgsmål, der dukker op, når man skal vælge trampolin. Nedenfor har vi samlet nogle af de oplysninger, man som kunde bør være opmærksom på, når man skal købe en trampolin.  

 

Har du andre spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at vælge rigtigt, så er du naturligvis velkommen til at ringe til os på
tlf. 73 84 51 00.

Havetrampolin af højkvalitet

Kvalitet er lig med sikkerhedHavetrampoliner i høj kvalitet

Samtlige havetrampoliner fra Trampolincenter.dk er monteret med tykke kantpuder med skum af høj kvalitet, der holder sig sikker i mange år frem, og i kraftig rivfast presenning. Det er de, fordi vi gerne vil gøre vores til at minimere risikoen for skader, som let kan opstå, hvis man benytter en tynd presenning, der i realiteten ingen beskyttelse giver.

Stålrammerne på en trampolin fra Trampolincenter.dk er kraftige og varmgalvaniserede, så de ikke ruster. Ydermere er de med kraftige svejsninger, hvilket er yderst vigtigt for sikkerheden.

Fjedrene er galvaniserede og monteret med beskyttelseskapper, som sikrer at man ikke kan rive sig på fjedrene. Ydermere har vi, som en ekstra sikkerhed, valgt at lukke selve fjeder/clipsen således, at små fingre ikke kan komme i klemme.

Ved køb af en havetrampolin fra Trampolincenter.dk får du ikke blot en øget sikkerhed, du får også en god trampolin til haven i så høj kvalitet, at den holder år efter år, efter år...

Super kvalitet

Super kvalitet, super service. Vores første trampolin kunne ikke slides op. Den slidtage der har været skyldes udelukkende, at trampolinen i nogle vintre ikke har været taget ned. Vi har udelukkende købt en ny, fordi vores børn er blevet så store, at det er sjovere med en hårdere affjedring. Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

– Trustpilotanmeldelse fra Christina

Super kundeservice

Ringer til kundeservice og snakker i 20 minutter for at få vejledning i køb af rette trampolin. Bestiller trampolin torsdag eftermiddag. Fredag middag ankommer trampolin. Super kvalitet!

– Trustpilotanmeldelse fra Nikolaj

Alt funkede, som det skulle ...

Jeg ringede til dem på en torsdag eftermiddag for at få hjælp, før jeg bestilte en ny dug til min trampolin. Jeg fik fat i den forkerte afdeling, men de lovede at ringe tilbage. Det gjorde de mindre end ti minutter senere. Jeg fik kyndig hjælp og kunne bestille dugen på websiden samme, sene eftermiddag. Den blev sendt med GLS, og jeg havde den mandag formiddag. Alt funkede, som det skulle - og mine børn blev glade midt i Corona-isolationen.

– Trustpilotanmeldelse fra Thomas

Perfekt handel

Perfekt handel Hurtig handel og lev. Men en mega tung kasse at slæbe ned i haven (70-100kg) Måske der skulle være en slags hjul under

– Trustpilotanmeldelse fra Per

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Go kvalitet

– Trustpilotanmeldelse fra Irene