Længde
520 cm
Bredde
300 cm
Vægt
302 kg

Gigant Deluxe - stortrampolin til udendørs brug

Varenr. 310115B
 Farve: Sort kantpude og blå dug
Med håndvævet trampolindug, som giver ekstrem hurtig og effektivt afsæt, til den garvede springer. Den håndvævede dug giver et hurtigt afsæt og et højt opspring. Gigant Deluxe-trampolinen varieres i farver på dug og kantpude. Indeholder 118 fjedre 3,5 cm tyk, sort kantpude. Dimensioner: L:520 x B: 300 x H:120 cm. Max. belastning: 190 kg. Se vores store udvalg af trampoliner, duge og kantpuder

42.480,75 DKK Inkl. moms
Kontakt os på telefon 73845100 for leveringsdato

Stortrampolin til haven til den gravede springer

Gigant-trampolinen er designet og bygget til garvede springere, som springer på højt niveau Med en Gigant Deluxe stortrampolin kan selv den mest garvede trampolinspringer få stillet sin lyst.


Gigant-trampolinen findes i 2 modeller: Deluxe og Standard. Gigant Deluxe stortrampolinen leveres med en håndvævet trampolindug, som giver endnu større luftgennemstrømning end dugen på Gigant Standard-trampolinen. Den håndvævede dugen er ligesom alle de andre dele naturligvis også udarbejdet til at kunne klare vejr og vind. Alle ståldele er varmgalvaniserede og Giganten er forstærket med kraftige skråstivere. Giganten kan også graves ned. Se mere under fanen "Downloads" Den håndvævede dug findes i flere forskellige farver.