Længde
600 cm
Bredde
200 cm
Højde
20 cm
Vægt
44 kg

Global Airtrack Practice

Varenr. 272744
 Farve: Blå top, grå sider.
Global Airtrack er udviklet af PE-Redskaber A/S, som er opfinderen af den originale airtrack. Det er airtracks af høj kvalitet. Uanset om du er øvet springgymnast eller nybegynder, vil den høje kvalitet sikre en både sjov og sikker træningsoplevelse.

12.753,75 DKK Inkl. moms
Lagerstatus::Ikke på lager pt.

Global Airtrack Practice

Global Airtrack Practice serien består af airtracks med en højde på 20 cm. Denne højde er perfekt både til træning hjemme, men også til mere professionelt brug. Airtracken giver et fantastisk godt afsæt. Global Airtracks er meget brugervenlige, hurtige at pumpe op og lette at justere i hårdhed, så de passer til brugerens niveau.


Hvem passer Global Airtrack Practice modellen til?

Global Airtrack Practice – 20 cm kan anvendes af stort set alle, men anvendes ideelt af de lidt større børn og juniorer, som springer på let øvet eller øvet niveau. Airtracken har en tykkelse, så selv større og øvede gymnaster ikke risikerer at træde i bund, når de springer på den. Club modellen kan derfor også anvendes i f.eks. idrætsforeninger og skoler. Dog skal man her være opmærksom på, at en 20 cm bane ikke passer sammen i højde med øvrige standardredskaber, som f.eks. en nedspringsmåtte, som er 30 cm høj.


Hvilken længde airtrack skal du vælge?

Practice modellerne fås i længder på 4-6-8-10 og 12 meter, alle med en bredde på 2 meter, som giver en god sikkerhed ved kombinationsspring. Om man skal vælge den ene eller den anden længde afhænger af, hvor mange spring, man gerne vil have mulighed for at sætte sammen. På en 4 meter bane kan man typisk sammensætte 2-3 spring, som f.eks. araberspring/flik-flak/baglænder.


Hvilke spring kan man lave på en Global Airtrack Practice?

Global Airtrack Practice. På denne airtrack er stort set alle spring mulige. Der kan trænes stående spring på, f.eks. flik-flak, eller enkelt spring som f.eks. vejrmølle/araberspring/kraftspring. Banen har et kraftigt rebound, den er derfor også ideel til sammensatte spring. Alt efter længden på airtracken og springerens formåen, kan der sammensættes spring som f.eks. araberspring/flik-flak/baglænder, tempo flik-flak, kraftspring/salto m.v.

Kan man sætte flere airtracks sammen?

Alle Global Airtrack Practice modellerne leveres med velcro på alle sider, så ønsker du senere at bygge en længere eller bredere springbane, kan du let sætte flere baner sammen med en velcrosamler eller et overgangsstykke.

Hvor kan Global Airtrack Practice anvendes?

Global Airtrack Practice modellerne kan anvendes både ude og inde. Anvendes airtracken indendørs, så husk at sikre dig, at der er højt nok til loftet og god plads hele vejen rundt om airtracken.

Anvendes airtracken udendørs, anbefaler vi at rulle airtracken ud på græs. Husk at fjerne skarpe genstande, som f.eks. sten og kviste, der hvor airtracken skal ligge. Læg evt. en presenning eller tæpper under airtracken.

Vi anbefaler ikke, at anvende airtracken direkte på underlag af sand eller grus, da det vil udsætte airtracken for stor slitage og risiko for rifter.

Let håndtering 

Global Airtrack modellerne er lette at håndtere, og fylder sammenpakket minimalt. Global Airtracks  er hurtige at rulle ud og puste op, og kan være klar til brug inden for få minutter. Alle Global Airtracks leveres i praktisk transportpose.

Kvalitet og design

Global Airtrack er airtracks af høj kvalitet, udført i et gennemtænkt design.


Vi har fokus på detaljerne og den gode kvalitet:

 • Alle Global Airtracks er håndlavede og fremstillet i et kraftigt og slidstærkt materiale.
 • Alle airtracks kontrolleres efterfølgende for at sikre høj ensartethed, samt høj kvalitet.

 • Ekstra forstærkning på alle hjørner - både på top og bund.
 • Bløde velcrobånd på alle sider, på toppen, som gør det muligt at sammensætte flere Global Airtracks ved hjælp af en velcrosamler.
 • Alle airtracks med 10 og 15 cm højde er forsynet med 5 cm brede velcrobånd på siderne og 10 cm brede velcrobånd på enderne.
 • Alle airtracks med 20 og 30 cm højde er forsynet med 10 cm brede velcrobånd på siderne og 15 cm brede velcrobånd på enderne.
 • Bløde håndtag på begge sider er standard for en lettere håndtering.
 • Håndtag og velcrobånd i samme farve som airtracken fuldender det flotte design.
 • Alle airtracks i 10 og 15 cm højde er forsynet med 2 ventiler. En til indblæsning, og en hvor der samtidig kan indsættes en trykmåler.
 • Alle 20 og 30 cm høje airtracks er forsynet med 3 forskellige ventilsystemer. På den måde kan du være 98% sikker på, at har du en blæser til et luftredskab i forvejen, så vil den også passe til ventilerne på en Global Airtrack. 
 • Global Airtrack er meget lette at rengøre på grund af de limede overgange.
 • Alle modeller leveres i en kraftig og praktisk transporttaske.


Double-wall fabric

 • Alle Global Airtracks er opbygget med ”Double-wall fabric”. Det er et trelags kvalitetsmateriale, som er limet sammen i både top og bund og adskilt af tusindvis af fibre. Det gør airtracken ekstra slidstærk, og giver samtidig et fantastisk afsæt.
 • Vi har siden 1997 brugt lige netop dette stof inden for gymnastikken, og har derfor opbygget et kæmpe knowhow inden for dette.
 • Double-wall teknologien bevirker også, at airtrackens overflade bliver jævn, og at springbanen kan holde et fast lufttryk, uden konstant lufttilførsel.