Inground havetrampoliner - Robuste og stabileTrampoliner til nedgravning

Hos Trampolincenter.dk kan du vælge mellem flere forskellige havetrampoliner til nedgravning. Med en inground trampolin, får du en ekstra sikkerhed, da trampolinen er lagt ned i jorden, og derfor er meget stabil.

Vores trampoliner til nedgravning fås i forskellige modeller. Der findes en model, som er egnet og godkendt til daginstitutioner og lignende – ligesom der findes flere andre gode modeller af nedgravningstrampoliner, hvis man er på udkig efter en god havetrampolin til haven. 

Trampolinerne er nemme at grave ned i haven, og de er mere diskrete for øjet end de almindelige havetrampoliner. Man kan sagtens selv forestå nedgravningen af en havetrampolin, da der er gravevejledning med til alle vores nedgravningtrampoliner, men alt efter hvilke jordforhold man har i sin have, anbefaler vi at man tager en anlægsgartner med på råd.

Læs mere

Hurtig og ærlig svar, fantastisk produkt, hurtig levering.

Først hurtig svar/rådgivning pr. mail, dernæst en god og ærlig samtale i tlf hvor vi fandt frem til det helt rigtige valg for os. Lyn hurtig levering - trods ferietid. En super trampolin i et meget robust og holdbart materiale - man får hvad man betaler for :-)

– Trine, Trustpilot anmeldelse