Sikre, holdbare og masser af sjovTrampoliner til børnefamilier

Hos Trampolincenter.dk finder du et godt udvalg af havetrampoliner til børnefamilien.

Alle vores trampoliner kan anvendes af både børn og voksne, men vi anbefaler en SuperJumper til mindre børn, da den har færrest fjedre, hvilket gør trampolinen lidt lettere at hoppe på. SuperJumper er en god all-round trampolin til hele familien, og fås både med en diameter på 3,7 m og med 4,3 m samt som nedgravningsmodel i 4,3 m.

Har du ikke så meget plads i haven vil en 3,7 m være ideel, men vi vil altid anbefale en trampolin med en større hoppeflade, hvis pladsen er der til den.

Det vil vi, fordi sikkerheden for springeren øges ved den større afstand til kanten. Som en ekstra fordel giver den også bedre mulighed for og plads til  leg.

Består familien af større børn – ældre end 10 år – vil vi anbefale en JumpFree Royal. Det er én af vores topmodeller, som kan anvendes af både begyndere og mere erfarne springere.

Om du skal vælge en trampolin til nedgravning eller stående på græsset er en smagssag. En trampolin, som står på ben på græsset kan du flytte med og pakke væk, uden at den efterlader et hul i græsplænen. Dog skal du være opmærksom på, at der ifølge EN71-14 skal påsættes sikkerhedsnet på trampolinen, hvis den ikke er gravet ned. Med en nedgravningstrampolin behøver du ikke et sikkerhedsnet, og sikkerheden er større, da trampolinen er i jordhøjde. Den er mere diskret for øjet, når den er gravet ned, og blæser ikke væk i stormvejr, men til gengæld er den ikke flytbar. Du kan læse mere om fordelene ved de enkelte trampoliner herunder.

Læs mere

Hurtig og ærlig svar, fantastisk produkt, hurtig levering.

Først hurtig svar/rådgivning pr. mail, dernæst en god og ærlig samtale i tlf hvor vi fandt frem til det helt rigtige valg for os. Lyn hurtig levering - trods ferietid. En super trampolin i et meget robust og holdbart materiale - man får hvad man betaler for :-)

– Trine, Trustpilot anmeldelse