Et stort udvalg afHavetrampoliner i høj kvalitet

En trampolin er ikke bare en trampolin. Der kan være stor forskel fra den ene trampolin til den anden, både hvad angår sikkerhed, hoppeegenskaber og holdbarhed.

Hos Trampolincenter.dk fører vi et bredt udvalg af havetrampoliner i høj kvalitet. Vi har stort fokus på kvaltiet, fordi kvalitet er lig med sikkerhed. Derfor forhandler vi udelukkende trampoliner, som er designet, så de reducerer risikoen for tilskadekomst under brug.

Det betyder, at alle trampoliner fra Trampolincenter.dk er monteret med tykke og brede kantpuder, som minimerer risikoen for at man kommer til skade, hvis man f.eks. lander på kanten eller træder på fjedrene.

Til alle havetrampoliner kan man desuden købe kraftige sikkerhedsnet i overensstemmelse med EN71-14. Sikkerhedsnettet reducerer risikoen for, at man kan falde ud over kanten af trampolinen.

Egenvægten af en trampolin er ligeledes et udtryk for kvalitet. Jo højere egenvægt, jo mere robust er trampolinen og jo bedre fast står den. Stålrammen på vores trampoliner er kraftig og med kraftige svejsninger, for at øge sikkerheden.

Kvaliteten afspejler sig også i trampolinens hoppeegenskaber. Antallet og længden af fjedre angiver ”motorstørrelsen” på trampolinen. Jo flere fjedre og jo længere de er, desto bedre afsæt giver trampolinen.

Alle vores trampoliner er af høj kvalitet og kan anvendes af både børn og voksne, men der er alligevel forskel på, hvilken trampolin vi vil anbefale til dig. Vores anbefaling afhænger nemlig også af, om trampolinen skal anvendes af en børnefamilie med små børn, ældre børn eller af øvede springere – og om man ønsker, at trampolinen skal graves ned eller den skal stå på græsset. Ring til os på tlf. 73 84 51 00 og få vores anbefaling til, hvilken trampolin du bør vælge.

Læs mere

Super kvalitet

Super kvalitet, super service. Vores første trampolin kunne ikke slides op. Den slidtage der har været skyldes udelukkende, at trampolinen i nogle vintre ikke har været taget ned. Vi har udelukkende købt en ny, fordi vores børn er blevet så store, at det er sjovere med en hårdere affjedring. Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

– Trustpilotanmeldelse fra Christina

Super kundeservice

Ringer til kundeservice og snakker i 20 minutter for at få vejledning i køb af rette trampolin. Bestiller trampolin torsdag eftermiddag. Fredag middag ankommer trampolin. Super kvalitet!

– Trustpilotanmeldelse fra Nikolaj

Alt funkede, som det skulle ...

Jeg ringede til dem på en torsdag eftermiddag for at få hjælp, før jeg bestilte en ny dug til min trampolin. Jeg fik fat i den forkerte afdeling, men de lovede at ringe tilbage. Det gjorde de mindre end ti minutter senere. Jeg fik kyndig hjælp og kunne bestille dugen på websiden samme, sene eftermiddag. Den blev sendt med GLS, og jeg havde den mandag formiddag. Alt funkede, som det skulle - og mine børn blev glade midt i Corona-isolationen.

– Trustpilotanmeldelse fra Thomas

Perfekt handel

Perfekt handel Hurtig handel og lev. Men en mega tung kasse at slæbe ned i haven (70-100kg) Måske der skulle være en slags hjul under

– Trustpilotanmeldelse fra Per

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Go kvalitet

– Trustpilotanmeldelse fra Irene