Se det store udvalg af tilbehør og ekstraudstyr tilTrampoliner & Airtracks

Søger du tilbehør til din trampolin, kan du hos Trampolincenter.dk bl.a. finde sikkerhedsnet og skørt til din trampolin. Sikkerhedsnettet fås i flere størrelser og farver, og minimerer risikoen for, at springeren falder ud over kanten af trampolinen.

For at sikre at børn og kæledyr ikke kravler ind under trampolinen, kan det være en god ide med et skørt til din trampolin. Du kan ydermere finde overtræk og stormsikringssæt i vores udvalg af trampolintilbehør. 

Af øvrigt trampolintilbehør tilbyder vi også en stige, som passer til de fleste af vores modeller. Den gør det nemt for alle – store som små, at komme op og ned af trampolinen.

Det kan godt betale sig at prioritere tilbehør til din trampolin, da det både handler om sikkerhed for springeren og beskyttelse af trampolinen.

Super kvalitet

Super kvalitet, super service. Vores første trampolin kunne ikke slides op. Den slidtage der har været skyldes udelukkende, at trampolinen i nogle vintre ikke har været taget ned. Vi har udelukkende købt en ny, fordi vores børn er blevet så store, at det er sjovere med en hårdere affjedring. Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

– Trustpilotanmeldelse fra Christina

Super kundeservice

Ringer til kundeservice og snakker i 20 minutter for at få vejledning i køb af rette trampolin. Bestiller trampolin torsdag eftermiddag. Fredag middag ankommer trampolin. Super kvalitet!

– Trustpilotanmeldelse fra Nikolaj

Alt funkede, som det skulle ...

Jeg ringede til dem på en torsdag eftermiddag for at få hjælp, før jeg bestilte en ny dug til min trampolin. Jeg fik fat i den forkerte afdeling, men de lovede at ringe tilbage. Det gjorde de mindre end ti minutter senere. Jeg fik kyndig hjælp og kunne bestille dugen på websiden samme, sene eftermiddag. Den blev sendt med GLS, og jeg havde den mandag formiddag. Alt funkede, som det skulle - og mine børn blev glade midt i Corona-isolationen.

– Trustpilotanmeldelse fra Thomas

Perfekt handel

Perfekt handel Hurtig handel og lev. Men en mega tung kasse at slæbe ned i haven (70-100kg) Måske der skulle være en slags hjul under

– Trustpilotanmeldelse fra Per

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Go kvalitet

– Trustpilotanmeldelse fra Irene