Vi ved, hvad der kræves af en god trampolin!Kontakt os

Trampolincenter.dk er et selskab i PE-Redskaber A/S, som primært sælger udstyr til gymnastik - og idrætsforeninger. Vi har solgt trampoliner i mere end 23 år. Størstedelen af medarbejderne hos Trampolincenter.dk har rødder langt tilbage i gymnastikken, og er således enten tidligere eller nuværende gymnaster. 

Derfor ved vi også, hvad der kræves af en god trampolin, og kan give dig den professionelle service og vejledning, du har krav på, når du handler trampolin hos Trampolincenter.dk.

Få råd og vejledningRing til os!

Få råd og vejledning om hvilken trampolin, der passer bedst til dig og din familie.

Trampolincenter.dk
Folevej 47, Fole
DK-6510 Gram

Telefon: (+45) 73 84 51 00
Fax: (+45) 73 84 15 15
CVR 25368401

Send e-mail

Åbningstider:
Mandag-Torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-14.00

Super kvalitet

Super kvalitet, super service. Vores første trampolin kunne ikke slides op. Den slidtage der har været skyldes udelukkende, at trampolinen i nogle vintre ikke har været taget ned. Vi har udelukkende købt en ny, fordi vores børn er blevet så store, at det er sjovere med en hårdere affjedring. Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

– Trustpilotanmeldelse fra Christina

Super kundeservice

Ringer til kundeservice og snakker i 20 minutter for at få vejledning i køb af rette trampolin. Bestiller trampolin torsdag eftermiddag. Fredag middag ankommer trampolin. Super kvalitet!

– Trustpilotanmeldelse fra Nikolaj

Alt funkede, som det skulle ...

Jeg ringede til dem på en torsdag eftermiddag for at få hjælp, før jeg bestilte en ny dug til min trampolin. Jeg fik fat i den forkerte afdeling, men de lovede at ringe tilbage. Det gjorde de mindre end ti minutter senere. Jeg fik kyndig hjælp og kunne bestille dugen på websiden samme, sene eftermiddag. Den blev sendt med GLS, og jeg havde den mandag formiddag. Alt funkede, som det skulle - og mine børn blev glade midt i Corona-isolationen.

– Trustpilotanmeldelse fra Thomas

Perfekt handel

Perfekt handel Hurtig handel og lev. Men en mega tung kasse at slæbe ned i haven (70-100kg) Måske der skulle være en slags hjul under

– Trustpilotanmeldelse fra Per

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Go kvalitet

– Trustpilotanmeldelse fra Irene