vores gode råd omVedligeholdelse

Lav løbende eftersyn

Det danske vejr er hårdt for havetrampoliner. Tjek derfor løbende (minimum 1 gang årligt) trampolinen for bøjede/beskadigede rammedele/rør, løse eller ødelagte fjedre, slitage af kantpuden, revner og/eller møre syninger i trampolindugen. Der må ikke være huller eller revner der, hvor du hopper, og fjedrene skal være ordentligt dækkede af kantpuden. Er trampolinen i dårlig stand, øges risikoen for personskade. Reservedele som trampolindug, kantbeskyttelse, fjedre og konstruktionsdele kan købes hos Trampolincenter.dk.

Hop uden sko og tøm lommerne

Hop på trampolinen uden sko - så undgår du, at der kommer grus og sand på trampolindugen, hvilket med tiden kan kradse hul i dugen. Tøm lommerne for nøgler og andre skarpe genstande – både af hensyn til egen sikkerhed og for at beskytte dugen. Hop én ad gangen - det beskytter dugen mod slid, da for stor vægt dermed undgås.

Placér trampolinen vandret

Placér trampolinen på et vandret underlag. Ellers forskydes trampolinens hoppemidtpunkt, hvilket får 'hopperne' nærmere kanten og dermed belaster både fjedre og trampolinramme.

Brug beskyttelsesovertræk

Brug beskyttelsesovertræk, når I ikke hopper på trampolinen. Det forlænger dens levetid, fordi solen ikke rammer dugen med sine nedbrydende UV-stråler, og holder samtidig snavs, fugleklatter og blade væk. Tag overtrækket af, når du vil hoppe på trampolinen.

Smør rammen

Rammen – eller stålkonstruktionen – er den del af trampolinen, der holder længst, men kan begynde at knirke lidt efter et par år. Det plejer at holde op, hvis du smører den.

Udskift evt. fjedrene

Fjedrene skal muligvis skiftes ud på et tidspunkt, hvis de er blevet for slappe. Alderen på trampolinen er ikke så afgørende, som hvor meget den bliver brugt, og hvor tunge de personer er, som hopper på den. Fjedrene kan godt ruste lidt på overfladen, men det har ikke nogen stor betydning. Beskyt evt. fjedrene ved at give dem noget cykelolie-spray.

Spænd trampolinen fast

Har du ikke mulighed for at pakke trampolinen sammen om efteråret, så bind den fast til noget, der ikke flytter sig, eller fastgør den f.eks. med kraftige pløkker i jorden. Husk også at sætte en rem op omkring selve toprammen, da den kan rive sig fri fra trampolinens ben. Trampoliner er ofte så lette, at de ikke kan stå fast i kraftig blæst, hvorfor de kan flyve væk og gøre skade både på andre og dig selv. Tag gerne trampolindug, kantpude og fjedre af, og læg dem et tørt sted.

Fjern sne

Hvis der lægger sig sne på trampolindugen eller overdækningen, skal sneen fjernes løbende, så vægten ikke belaster og beskadiger dug og fjedre.

Tag trampolinen ind

Det mest optimale er at tage dug, kantpude og fjedre ind om efteråret og opbevare dem et tørt sted indtil foråret. Rammedelen kan du sagtens lade stå. Men sørg for, at den ikke flyver væk i blæsevejr!

Super kvalitet

Super kvalitet, super service. Vores første trampolin kunne ikke slides op. Den slidtage der har været skyldes udelukkende, at trampolinen i nogle vintre ikke har været taget ned. Vi har udelukkende købt en ny, fordi vores børn er blevet så store, at det er sjovere med en hårdere affjedring. Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

– Trustpilotanmeldelse fra Christina

Super kundeservice

Ringer til kundeservice og snakker i 20 minutter for at få vejledning i køb af rette trampolin. Bestiller trampolin torsdag eftermiddag. Fredag middag ankommer trampolin. Super kvalitet!

– Trustpilotanmeldelse fra Nikolaj

Alt funkede, som det skulle ...

Jeg ringede til dem på en torsdag eftermiddag for at få hjælp, før jeg bestilte en ny dug til min trampolin. Jeg fik fat i den forkerte afdeling, men de lovede at ringe tilbage. Det gjorde de mindre end ti minutter senere. Jeg fik kyndig hjælp og kunne bestille dugen på websiden samme, sene eftermiddag. Den blev sendt med GLS, og jeg havde den mandag formiddag. Alt funkede, som det skulle - og mine børn blev glade midt i Corona-isolationen.

– Trustpilotanmeldelse fra Thomas

Perfekt handel

Perfekt handel Hurtig handel og lev. Men en mega tung kasse at slæbe ned i haven (70-100kg) Måske der skulle være en slags hjul under

– Trustpilotanmeldelse fra Per

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Go kvalitet

– Trustpilotanmeldelse fra Irene