Et vigtigt materialeTrampolindugen

Trampolindugen

Vores dug til trampolin er i materialet Polypropylene og produceret i USA - Vores trampolinduge er fremstillet i et vævet nylon materiale som er UV-behandlet. Det bevirker, at trampolindugen, på trods af den sorte farve, ikke bliver brandvarm på en solrig dag. I kanten, hvor fjedrene fastgøres, er der syet med en ekstra kraftig sytråd, og med mange syninger.

Lukkede fjeder/clips

Lukkede fjeder/clips - med indstøbt metal. Metallet sikrer at selve plastikken ikke knækker - hverken ved høje eller lave temperaturer.

Undgå fingre i klemme

Fingrene kan ikke komme i klemme pga. den ”lukkede” fjeder/clips - som en ekstra sikkerhed har vi valgt at lukke selve fjeder/clipsen således, at små fingre ikke kan komme i klemme.

Super kvalitet

Super kvalitet, super service. Vores første trampolin kunne ikke slides op. Den slidtage der har været skyldes udelukkende, at trampolinen i nogle vintre ikke har været taget ned. Vi har udelukkende købt en ny, fordi vores børn er blevet så store, at det er sjovere med en hårdere affjedring. Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

– Trustpilotanmeldelse fra Christina

Super kundeservice

Ringer til kundeservice og snakker i 20 minutter for at få vejledning i køb af rette trampolin. Bestiller trampolin torsdag eftermiddag. Fredag middag ankommer trampolin. Super kvalitet!

– Trustpilotanmeldelse fra Nikolaj

Alt funkede, som det skulle ...

Jeg ringede til dem på en torsdag eftermiddag for at få hjælp, før jeg bestilte en ny dug til min trampolin. Jeg fik fat i den forkerte afdeling, men de lovede at ringe tilbage. Det gjorde de mindre end ti minutter senere. Jeg fik kyndig hjælp og kunne bestille dugen på websiden samme, sene eftermiddag. Den blev sendt med GLS, og jeg havde den mandag formiddag. Alt funkede, som det skulle - og mine børn blev glade midt i Corona-isolationen.

– Trustpilotanmeldelse fra Thomas

Perfekt handel

Perfekt handel Hurtig handel og lev. Men en mega tung kasse at slæbe ned i haven (70-100kg) Måske der skulle være en slags hjul under

– Trustpilotanmeldelse fra Per

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Go kvalitet

– Trustpilotanmeldelse fra Irene