Få styr på sikkerhedenSikkerhedsnet

Hos Trampolincenter.dk kan du købe sikkerhedsnet af høj kvalitet til både almindelige og nedgravede trampoliner.
Der kan være stor forskel på kvaliteten af sikkerhedsnet fra en leverandør til en anden. Derfor har vi lavet en lille video, som viser, at kvalitet og sikkerhed hænger sammen. Du kan se videoen nederst på denne side.

Sikkerhedsnet

Sikkerhedsnettet mindsker risikoen for, at springeren kan falde ud over kanten af trampolinen. Det er et kraftigt net, som er monteret på 8 stærke, polstrede rør. Rørene fastgøres på trampolinen med de medfølgende beslag - nemt og hurtigt.

Døråbningen er fremstillet således, at der er ca. 50 cm overlap, ingen velcro, lynlåse eller andre forhindringer. Døråbningen kan lukkes helt med de medfølgende elastikker

Se vores video omSikkerhedsnet

Start video

Super kvalitet

Super kvalitet, super service. Vores første trampolin kunne ikke slides op. Den slidtage der har været skyldes udelukkende, at trampolinen i nogle vintre ikke har været taget ned. Vi har udelukkende købt en ny, fordi vores børn er blevet så store, at det er sjovere med en hårdere affjedring. Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

– Trustpilotanmeldelse fra Christina

Super kundeservice

Ringer til kundeservice og snakker i 20 minutter for at få vejledning i køb af rette trampolin. Bestiller trampolin torsdag eftermiddag. Fredag middag ankommer trampolin. Super kvalitet!

– Trustpilotanmeldelse fra Nikolaj

Alt funkede, som det skulle ...

Jeg ringede til dem på en torsdag eftermiddag for at få hjælp, før jeg bestilte en ny dug til min trampolin. Jeg fik fat i den forkerte afdeling, men de lovede at ringe tilbage. Det gjorde de mindre end ti minutter senere. Jeg fik kyndig hjælp og kunne bestille dugen på websiden samme, sene eftermiddag. Den blev sendt med GLS, og jeg havde den mandag formiddag. Alt funkede, som det skulle - og mine børn blev glade midt i Corona-isolationen.

– Trustpilotanmeldelse fra Thomas

Perfekt handel

Perfekt handel Hurtig handel og lev. Men en mega tung kasse at slæbe ned i haven (70-100kg) Måske der skulle være en slags hjul under

– Trustpilotanmeldelse fra Per

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Go kvalitet

– Trustpilotanmeldelse fra Irene