KantbeskyttelseKantpude til trampolin

Før du køber havetrampolin, er det en god idé at sikre sig, at trampolinens kantbeskyttelse er af en god kvalitet. Kantpuden bør være fremstillet i et tykt og slidstærkt materiale, både for at øge sikkerheden for springeren og for at øge holdbarheden af kantpuden.
På trampoliner til nedgravning bør kantbeskyttelsen gå helt ned til græsset, således smådyr ikke kan komme ned under trampolinen.
Ydermere bør der være ventilation i kanten, så luften kan slippe ud, når trampolinen benyttes.
Se vores video nederst på siden, som beskriver, hvad du især skal være opmærksom på.

Kraftig rivfast presenning

Kraftig rivfast presenning - Samtlige trampoliner fra Trampolincenter.dk har kantpuder med kraftig rivfast presenning - både på over- og undersiden. Rivfast presenning sikrer lang levetid på kantpuden.

Vand- og vejr bestandigt skum

Lukket cellestruktur-skum der er vand- og vejr bestandig - den lukkede cellestruktur i skumfyldet sikrer, at fyldet ikke kan optage vand eller fugt og derved mørne selve presenningen/tråden.

Lang levetid

Vores kant til trampolin er syet med vejrbestandig tråd - Den vejrbestandige tråd sikrer lang levetid på trampolin kantpuden.

Se vores video omKantpuden

Start video

Super kvalitet

Super kvalitet, super service. Vores første trampolin kunne ikke slides op. Den slidtage der har været skyldes udelukkende, at trampolinen i nogle vintre ikke har været taget ned. Vi har udelukkende købt en ny, fordi vores børn er blevet så store, at det er sjovere med en hårdere affjedring. Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

– Trustpilotanmeldelse fra Christina

Super kundeservice

Ringer til kundeservice og snakker i 20 minutter for at få vejledning i køb af rette trampolin. Bestiller trampolin torsdag eftermiddag. Fredag middag ankommer trampolin. Super kvalitet!

– Trustpilotanmeldelse fra Nikolaj

Alt funkede, som det skulle ...

Jeg ringede til dem på en torsdag eftermiddag for at få hjælp, før jeg bestilte en ny dug til min trampolin. Jeg fik fat i den forkerte afdeling, men de lovede at ringe tilbage. Det gjorde de mindre end ti minutter senere. Jeg fik kyndig hjælp og kunne bestille dugen på websiden samme, sene eftermiddag. Den blev sendt med GLS, og jeg havde den mandag formiddag. Alt funkede, som det skulle - og mine børn blev glade midt i Corona-isolationen.

– Trustpilotanmeldelse fra Thomas

Perfekt handel

Perfekt handel Hurtig handel og lev. Men en mega tung kasse at slæbe ned i haven (70-100kg) Måske der skulle være en slags hjul under

– Trustpilotanmeldelse fra Per

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Go kvalitet

– Trustpilotanmeldelse fra Irene