Trampolinens motorFjedre

Det er ikke ligegyldigt, hvilke fjedre, der sidder i din havetrampolin. Både materialet og længden på fjedrene har betydning for holdbarhed, sikkerhed og trampolinens springeffekt. Se vores video om fjedre. Du finder den nederst på denne side.

Varmgalvaniserede fjedre

Vores trampolinfjedre er produceret i galvaniseret fjeder stål - Samtlige trampoliner fra Trampolincenter.dk har varmgalvaniserede fjedre. Antallet og længden af fjedre angiver ”motorstørrelsen og kraften” på trampolinen. Jo flere fjedre, og jo længere de er, desto bedre afsæt giver trampolinen. Korte fjedre til trampolin kan hurtigt blive ”overtrukket”, hvilket bevirker, at trampolinen bliver for blød at hoppe i.

Beskyttelseskapper

Alle skarpe steder er monteret med beskyttelseskapper - De skarpe ender på fjedrene er monteret med beskyttelseskapper af sikkerhedsmæssige årsager.

Undgå skader

Kapperne beskytter mod skader - beskyttelseskapperne sikrer at man ikke kan rive sig på fjedrene.

Se vores video omTrampolinfjedre

Start video

Super kvalitet

Super kvalitet, super service. Vores første trampolin kunne ikke slides op. Den slidtage der har været skyldes udelukkende, at trampolinen i nogle vintre ikke har været taget ned. Vi har udelukkende købt en ny, fordi vores børn er blevet så store, at det er sjovere med en hårdere affjedring. Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

– Trustpilotanmeldelse fra Christina

Super kundeservice

Ringer til kundeservice og snakker i 20 minutter for at få vejledning i køb af rette trampolin. Bestiller trampolin torsdag eftermiddag. Fredag middag ankommer trampolin. Super kvalitet!

– Trustpilotanmeldelse fra Nikolaj

Alt funkede, som det skulle ...

Jeg ringede til dem på en torsdag eftermiddag for at få hjælp, før jeg bestilte en ny dug til min trampolin. Jeg fik fat i den forkerte afdeling, men de lovede at ringe tilbage. Det gjorde de mindre end ti minutter senere. Jeg fik kyndig hjælp og kunne bestille dugen på websiden samme, sene eftermiddag. Den blev sendt med GLS, og jeg havde den mandag formiddag. Alt funkede, som det skulle - og mine børn blev glade midt i Corona-isolationen.

– Trustpilotanmeldelse fra Thomas

Perfekt handel

Perfekt handel Hurtig handel og lev. Men en mega tung kasse at slæbe ned i haven (70-100kg) Måske der skulle være en slags hjul under

– Trustpilotanmeldelse fra Per

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Go kvalitet

– Trustpilotanmeldelse fra Irene