De ofte stillede spørgsmålFAQ og gode råd

Man kan få billigere trampoliner andre steder...Hvad gør dem fra Trampolincenter.dk bedre?

Hvad er forskellen på de billige trampoliner og dem fra Trampolincenter.dk - de ser jo ens ud?
De billige trampoliner er ofte kopiprodukter, og har ikke samme kvalitet som de dyrere trampoliner. De har f.eks. kortere fjedre, tyndere stål, dårligere galvanisering, knapt så kraftige syninger, og ofte en tyndere kantpude, som ikke yder en optimal beskyttelse. 

Du kan sagtens købe billigere trampoliner end hos Trampolincenter.dk. Til gengæld kan du være sikker på, at vi ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Det er altid sjovt at være flere...Hvor mange må man hoppe ad gangen?

Af sikkerhedshensyn bør man kun hoppe én ad gangen på trampolinen. Jo flere personer, der er på trampolinen, desto større er risikoen for, at man støder hovederne sammen, får albuer eller knæ i hovedet eller lignende. Derfor; hop altid kun én ad gangen på trampolinen!

De enkelte reglerEr det farligt at springe trampolin?

Det er ikke farligt at springe trampolin, hvis man holder sig til nogle ganske få grundregler. Al form for sport indeholder et faremoment, derfor skal man skelne mellem leg og sport. Hvis trampolinen anvendes til sport, er reglerne lidt flere, og der kræves mere af udøveren. Trampolinen egner sig også fortræffeligt til leg, og rent kropsmæssigt lider man ikke overlast, da trampolinen giver et meget jævnt afsæt.

Hos Trampolincenter.dk medfølger der en brugsanvisning med grundlæggende sikkerhedsforskrifter til alle vores trampoliner.

Lidt om trampolinens levetid...Kan trampolinen stå ude året rundt?

Ja, alle vores trampoliner er galvaniserede og beregnet til at stå ude året rundt. Men som tilfældet også er med havemøbler, så forlænger det trampolinens levetid, hvis man tager den ind til efteråret, og frem igen om foråret. Husk altid at fortøjre trampolinen, hvis den skal stå ude i kraftig vind. Du kan bestille et stormsikringssæt her.

Placering!Hvor placerer jeg bedst trampolinen?

Der skal minimum være 4,5-6 m frihøjde og 1,5 m fri plads hele vejen rundt om trampolinen. Der skal være tilstrækkelig afstand til genstande og eventuelle farer, herunder el-ledninger, grene, legeredskaber, svømmebassin, gyngestativer og hegn.

Trampolinen skal placeres på en jævn overflade som f.eks. græs eller flis. Trampolinen bør ikke placeres på hårde overflader som f.eks. fliser og lign.

Der må ikke være nogen genstande under trampolinen.

Super kvalitet

Super kvalitet, super service. Vores første trampolin kunne ikke slides op. Den slidtage der har været skyldes udelukkende, at trampolinen i nogle vintre ikke har været taget ned. Vi har udelukkende købt en ny, fordi vores børn er blevet så store, at det er sjovere med en hårdere affjedring. Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

– Trustpilotanmeldelse fra Christina

Super kundeservice

Ringer til kundeservice og snakker i 20 minutter for at få vejledning i køb af rette trampolin. Bestiller trampolin torsdag eftermiddag. Fredag middag ankommer trampolin. Super kvalitet!

– Trustpilotanmeldelse fra Nikolaj

Alt funkede, som det skulle ...

Jeg ringede til dem på en torsdag eftermiddag for at få hjælp, før jeg bestilte en ny dug til min trampolin. Jeg fik fat i den forkerte afdeling, men de lovede at ringe tilbage. Det gjorde de mindre end ti minutter senere. Jeg fik kyndig hjælp og kunne bestille dugen på websiden samme, sene eftermiddag. Den blev sendt med GLS, og jeg havde den mandag formiddag. Alt funkede, som det skulle - og mine børn blev glade midt i Corona-isolationen.

– Trustpilotanmeldelse fra Thomas

Perfekt handel

Perfekt handel Hurtig handel og lev. Men en mega tung kasse at slæbe ned i haven (70-100kg) Måske der skulle være en slags hjul under

– Trustpilotanmeldelse fra Per

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Go kvalitet

– Trustpilotanmeldelse fra Irene