Perfekt til spring og gymnastik derhjemmeAirTrack

Airtracks - perfekt til haven!

Springgymnastik vinder stadig mere frem, og udførelsen af sjove og seje spring på havetrampolin og airtracks er blevet meget populært blandt børn og unge. Med luftprodukter fra Global Airtrack kan de træne og udvikle deres spring derhjemme.

Airtracks til hjemmetræning og sport

Trampolincenter.dk tilbyder også airtracks til hjemmetræning og til sport. Vores airtracks er alle af modellen Global Airtrack, som er udviklet og produceret af PE-Redskaber A/S. Det er airtracks af meget høj kvalitet. Uanset om du er øvet springgymnast eller nybegynder, vil den høje kvalitet sikre en både sjov og sikker træningsoplevelse.

Airtracks, som passer til ethvert behov

Vi leverer airtracks i forskellige længder og højder alt efter brugerens behov. Korrekt størrelse på airtrack'en er medvirkende til at forbedre brugerens færdigheder og øge effektiviteten under træningen.

Let håndtering og opbevaring

En stor fordel ved Global Airtracks er, at de er lette at håndtere. De vejer minimalt, så selv større børn kan bære airtrack'en i den medfølgende transportpose. Sammenpakket fylder airtracken ikke ret meget, og den kan let transporteres med f.eks. på ferie eller til venner og veninder. Ydermere er den hurtig at rulle ud og puste op, og kan være klar til brug inden for få minutter.

Opfinderen af den oprindelige Airtrack

Airtracken er et resultat af PE-Redskaber, som i 90’erne arbejdede med at producere lange springbaner, også kendt som Tumble Tracks. I sommeren 1995 så grundlæggeren af ​​PE-Redskaber børn, der legede på en stor hoppepude, og ideen kom til at lave en lang smal hoppepude til brug indenfor gymnastikkens verden. Til springbanen blev der koblet en blæser, som konstant tilførte luft. Eftersom springbanen indeholdt luft, fik den navnet Airtrack.

Fra redningsflåde til springbane

Ved et besøg på Düsseldorf bådmesse i 1997 så ejeren af ​​PE-Redskaber en redningsflåde med en bund, som var lavet af ”double wall fabric” (2 stykker PVC sammenholdt af tusindvis af tråde). Bunden var 7,5 cm tykt og lufttæt. Dette resulterede i ideen om at udvikle den lufttætte springbane "PE Plus". En brugsmodelbeskyttelse blev lavet i 1997 på den lufttætte springbane (PE Plus), som var gældende indtil 2007.

PE-Redskaber er de første i verden til at anvende lufttætte enheder i gymnastik, som vi kender dem over hele verden i dag. PE-Redskaber har mere end 20 års erfaring med fremstilling af lufttæt produkter til gymnastik.

Læs mere

Super kvalitet

Super kvalitet, super service. Vores første trampolin kunne ikke slides op. Den slidtage der har været skyldes udelukkende, at trampolinen i nogle vintre ikke har været taget ned. Vi har udelukkende købt en ny, fordi vores børn er blevet så store, at det er sjovere med en hårdere affjedring. Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

– Trustpilotanmeldelse fra Christina

Super kundeservice

Ringer til kundeservice og snakker i 20 minutter for at få vejledning i køb af rette trampolin. Bestiller trampolin torsdag eftermiddag. Fredag middag ankommer trampolin. Super kvalitet!

– Trustpilotanmeldelse fra Nikolaj

Alt funkede, som det skulle ...

Jeg ringede til dem på en torsdag eftermiddag for at få hjælp, før jeg bestilte en ny dug til min trampolin. Jeg fik fat i den forkerte afdeling, men de lovede at ringe tilbage. Det gjorde de mindre end ti minutter senere. Jeg fik kyndig hjælp og kunne bestille dugen på websiden samme, sene eftermiddag. Den blev sendt med GLS, og jeg havde den mandag formiddag. Alt funkede, som det skulle - og mine børn blev glade midt i Corona-isolationen.

– Trustpilotanmeldelse fra Thomas

Perfekt handel

Perfekt handel Hurtig handel og lev. Men en mega tung kasse at slæbe ned i haven (70-100kg) Måske der skulle være en slags hjul under

– Trustpilotanmeldelse fra Per

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service. Go kvalitet

– Trustpilotanmeldelse fra Irene